KRETA (Aghios Nikolaus) maj 2015 ja för andra gången Kreta och det är vackert, mycket vackert där. Fint hotell, all inklusive med god mat,underbar usikt från rummet och mycket mygg, tyvärr! Jag blev myggbiten jätte mycket..jaja det får man ta. Trevlig resa var det ..nästa gång blir det kanske Rhodos igen OM det blir Grekland.
Vi hade mycket varmt ca 30 gr i skuggan, varmare än normalt vid den årstiden (reste 30 april) Bruna blev vi och skoj hade vi !!

TURKIET (Kemer) oktober 2014 var Kenneth och jag i Turkiet för första gången. Det var en härlig upplevelse, mycket trevligt !
Vi flög ifrån Kristianstad och allt gick som smort. Underbar mat på hotellet där vi hade all inklusive..blivit lite bortskämda med det nu :)
Härligt folk...trevliga marknader...hotellet så fint och som sagt maten så helt galet god och mycket att välja på. Vi stannade i två veckor för första gången...Som vanligt har vi väldigt kul på våra resor Kenneth och jag...Kommer säkerligen att åka till Turkiet igen...kanske någon annan stad....även om Kemer var vackert ! Vi hörs igen...snart resa igen...

FUERTEVENTURA april 2014 på hotell Drago Park. En riktigt härlig resa med all inklusive för andra gången och JA det var kanon...vi väljer det nästa gång också..(har redan bokat en ny resa) såå god mat med mycket att välja bland. Bl.a fiskrätter såå smakliga och massor med desserter som var supergoda...apelsinerna var söta och goda...ja all frukt smakade himmelskt. Trevlig hotell och vädret var så gött ! Med andra ord en fantastisk upplevelse. Vi träffade några svenska par där som vi umgicks med på kvällar, tog en drink och satt och pratade, det var väldigt skoj.

KRETA 2013 ett foto från vår balkong...fin utsikt. En mycket härlig resa vi gjorde Kenneth och jag. Tog för första gången all inklusive och ja vad ska jag säga...tror inte det är något för oss...att passa tider blev det, tyckte vi. Men visst maten god och mycket mat ! Annars bra hotell..trevligt folk glada och fina är de i Grekland. Så vi trivdes som fiskarna i vattnet.

MALLORCA (Cala Bona) 2013 (Ja åter igen till samma plats och hotell)
Vi hade en underbar vecka på denna fina ö Mallorca. Denna gång reste vi själva...det var en helt fantastisk vecka men saknade faktiskt lite resesällskapet vi hade förra gången, speciellt på kvällsshowerna !
Det blev promenader varje dag i många timmar med avbrott för fika eller lunch på olika uteställen längs strandpromenaden. Hade även iår tur med vädret men det var inte fullt så varmt iår. Tack för att vi  åter igen fick resa tillsammans Kenneth..ja livet är helt underbart ! Din Tytti

MALLORCA (Cala Bona) 2012. Reste tillsammans med döttrarna Gisela och Diddi med familjer! Kan inte i ord beskriva hur härlig denna resa var...alla vi tolv personer som verkligen HADE semester....ovanligt varmt just då hela veckan!! Frukosten dukad varje morgon och vilken frukost...ojoj... ! Efter det sol och bad eller knalla runt på gågatorna...stanna till, satte oss på en bänk eller uteservering och bara njöt av allt det vackra.... bl.a havet så långt man såg.

Det ÄR avkoppling....att "bara vara" och då tillsammans med de man älskar mest..DET är att leva .....DET ÄR meningen med livet att ta vara på allt som man vill göra... NU och inte SEN !

****På fotot är det Kenneth och vår underbara Tiffany....äldsta barnbarnet****

 

Resan till BORNHOLM 2011 var helt fantastisk ! Snabbt över med båten och sen bara njuta av god mat och sol.....för solen sken varje dag !

Inget stress alls....bara vara....DET är semester.

Både Kenneth och jag har fina minnen därifrån....så man behöver inte åka så långt för att finna en lite "annan" vardag....danskarna är mycket vänliga och gemytliga !

Vi kommer igen var så säker.....

TENERIFFA 2011 helt underbar resa tillsammans med vår äldsta dotter Gisela och hennes familj. Detta är ett foto från hotellet SunWing resort Fanabe´ fint ställe och vi trivdes kanonbra.

Vädret var inget att klaga på alls....nästan alltid superbra väder på Teneriffa.

Maten mmmmmm så god och speciellt frukosten, där fanns allt man kan tänka sig.

Vi går mycket då vi reser utomlands besöker marknader och affärer längs strandpromenaden.

På kvällarna var det show på hotellet med varierad underhållning och det var mycket uppskattat av oss alla t.om. barnen...detta tittade vi på efter en god middag ute på någon av deras restauranger. Vi lade oss ganska sent varje kväll men var uppe tidigt igen för att gå ner och inta den efterlängade frukosten....sen väntade solsängarna och ett dopp i poolen !

Tack Gisela, Andreas,Jennifer och William för denna trevliga resa tillsammans med er.

FUERTEVENTURA 2010 var och en minnesrik semester, vi hade resesällskap med dottern Gisela och hennes familj !

Mycket shopping och långa promenader varje dag. Frukosten var i särklass....absolut den

bästa vi nånsin smakat! Vackert uppdukat och väldigt många olika rätter som man kunde avnjuta, så man ska vara hungrig, annars går man miste om dagens bästa/godaste måltid !

Vacker natur ? njaaa det tycker vi inte precis....har sett bättre på våra resor... MEN vi hade som vanligt kanonskoj ! Tack Gisela, Andreas, Jennifer och William!!!

FINLAND (Vantaa) 2010 vår lite "speciella" resa till mitt kära fosterland!

Jag (Tytti) träffade min kusiner för första gången och det var så trevligt. Min käre pappa bodde i Tapanila då han var barn. Huset på fotot är det huset som min farmor bodde i många år... ..många minnen har jag  därifrån, eftersom jag vistades mycket hos farmor Fanny. En liten bit bort bodde min käre pappa

under sina barndomsår, vi var där och tittade, kändes underligt att min pappa gått just där...på den vägen... för många år sen! Under kriget då pappa gick till affären (låg nära) så kom bombplanen och han fick slänga sig i diket med mjölken han just hämtat...flera av husen där träffades av bomberna men deras stod kvar! Att få strosa omkring där på dessa vägarna, där jag gick som liten flicka med farmor, det var så fint, mycket av det jag såg, var exakt som då, ....t.o.m grinden in till farmor..samma grind som jag lekte med för 55 år sen!

Ja denna resa var "speciell" framförallt för mig.........mitt fina fosterland !

 


RHODOS 2009 och då reste hela familjen, vi, våra döttrar Gisela och Diana med familjer , vi blev totalt 12 personer och vi hade så roligt ! När vi reser tillsammans så vet vi alla att vill man tillbringa dagen själv och kanske göra något helt annat än att t.ex sola så är det helt ok !

Vi träffades alltid på kvällarna och hade det trevligt "hemma" hos någon av oss och sen var det tid för show och någon god "kvällsdryck" därtill !

Barnen var helt underbara de uppförde sig exemplariskt varje dag och även då de började bli trötta efter dagens alla aktiviteter i den varma solen, de tillbringade mycket tid bl.a. i poolen !

Tack Gisela och Diddi med familjer som gjorde vår semester 2009 så fantastisk !

 

NORGE (Kongsvinger) 2008 Här Tytti och Jan Erik Olsen som ska kika in i turnebussen ! Vi var även och kollade Jan Eriks studio och satt tillsammans och pratade till en god kopp kaffe. Norge är fantastiskt vackert...vi njöt av allt det vackra vi såg och vädret var så gott !
Blev även intervjuvade i Kongsvinger radio...vilket var trevligt! Bodde på Kongsvinger hotell ! Denna resa gjorde vi för att Jan Erik och jag skrivit musik tillsammans. Ja man behöver inte resa så långt för att få avkoppling och härliga trivsamma dagar. Tack till Jan Erik Olsen och Pål-Erik Berntsen för ett fint mottagande !

Lite om våra resor....